Albirea dentara – un zabet frumos cu personalitate:

Cosmetica dentara – un plus de incredere in tine insuti.

Calea spre succesul social si profesional il reprezinta un zambet frumos.
Este biletul tau spre o înfăţişare mai tânără şi mai încrezătoare!
In trecut oamenii mergeau la dentist cand aveau probleme. Azi vin pentru a îmbunătăţi felul în care arată.
Cosmetica dentara din zilele noastre este o parte esenţială din arsenalul soluţiilor anti-îmbătrânire, acesta presupunand o serie de interventii precum albirea dentara, fatetele ceramice, etc.
Pacientii nostrii vor sa-si recapete increderea, respectul si admiratia celorlalti si asta pentru ca zambetul este atat de important.
E forma originala de comunicare, fara varsta si care nu se demodeaza niciodata.

DIAGNOSTIC PRET
Albire profesionala lampa ZOOM 275 euro
Albire profesionala lampa ZOOM pentru EA & EL 500 euro
Albire externa 675 lei – doua seringi
Albire interna / dinte 100 lei
Aplicare bijuterie dentara 150 lei
Vezi lista completa de pret

 

Cosmetica dentara – puterea unui zambet frumos!

Zâmbetul influenteaza modul in care percepem atractivitatea cuiva şi felul in care relationam ulterior cu persoana respectiva. Un zâmbet frumos il asociem cu o stare de sănătate. Studiile de specialitate releva faptul că dinţii albi, curaţi, aliniaţi, reprezintă o persoană sănătoasă, tânără si inteligentă.

Zambetul, simbol al frumusetii;

Zambetul este simbolul suprem al frumusetii – mai important decat ochii, parul sau un corp frumos. In descrierea frumusetii sau a personalitatii cuiva, zambetul stralucitor este determinant. Pe langa valoarea estetica, zambetul este un factor definitoriu al starii noastre de spirit.
Zambetul este un mijloc de comunicare care trece de limitele limbajului, conferindu-ne in acelasi timp un aer, mult mai atractiv.
Prima impresie este foarte importanta, iar zambetul este prima fereastra catre aceasta impresie.

Cum ne influenteaza cosmetic dentara viata?!

Conform unui studiu recent, 92% din persoanele chestionate afirma ca zambetul este un factor determinant in evolutia carierei. Acest lucru este valid in contextul in care zambetul influenteaza starea de spirit, iar starea de spirit influenteaza, la randul ei, calitatea activitatilor si randamentul la locul de munca.
De asemenea, statisticile arata ca 93% din comunicarea dintre persoane este non-verbala. Continutul discutiei reprezinta doar 7% din factorii la care reactioneaza persoana cu care intri in contact; cele mai importante sunt limbajul corpului si mimica.
Astfel, un zambet sanatos si entuziast te poate ajuta sa faci oamenii sa te asculte si sa raspunda intr-un mod pozitiv. S-a demonstrat ca 90% dintre pacientii care au parcurs un tratament de albire dentara au perceput o schimbare in bine a vietii lor sociale.
Nu in ultimul rand, s-a constatat ca, zambind de trei ori succesiv, determina eliberarea de „hormoni ai fericirii” din creier, si anume, serotonina si endorfina.

Cosmetica dentara te scapa de complexe!

Din cauza complexelor legate de dintii lor, multe persoane renunta sa zambeasca atat de des pe cat si-ar dori.
Dintii sunt unul dintre factorii care influenteaza cel mai mult felul in care zambim si, mai ales, masura in care zambim. Din fericire, in zilele noastre, gratie tehnologiei avansate si studiilor in domeniul stomatologic, orice persoana poate avea un zambet aproape perfect, care conteaza atat pentru sanatatea generala, cat si pentru estetica.

Cum iti imbunatatim zambetul – elemente ce tin de cosmetica dentara:

 •  Albirea dentara
  Fiecare dintre noi viseaza la un zambet de coperta de revista, in care lumina vine din stralucirea dintilor! Insa inainte de a alege o metoda de albire a dintilor, este bine sa stim la ce sa ne asteptam si la ce riscuri ne supunem dantura. Citeste mai mult despre albirea dentara in sectiunea articole.
 • Fatete ceramice
  Atunci cand tratamentul de albire dentara nu a oferit rezultatul dorit, exista posibilitatea de a imbunatati aspectul zambetului definitiv cu ajutorul fatetelor dentare, care vor modifica nu doar culoarea, ci si forma, dimensiunea sau aranjamentul dintilor. Citeste mai mult despre fatetele ceramice in sectionea articole.
 • Coloratii dentare
  Orice pata pe dinti este motiv de ingrijorare pentru multi dintre noi. Dar nu toate se trateaza prin albire, pentru ca exista diferite cauze pentru colorarea dintilor. Care sunt ele si ce tratament este indicat pentru indepartarea lor?
 • Tatuajul dentar
  Te-ai gandit vreodata la un tatuaj pe dinti? Ai purta un desen pe o coroana? Diferenta fata de un tatuaj adevarat este ca cel dentar nu este permanent, mai mult poate fi si schimbat odata cu coroana pe care se afla!
 • Fatete fara preparatie
  Cum se poate obtine zambetul dorit fara a interveni cu nimic asupra dintilor, fara sensibilitate sau alte efecte secundare si cu rezultate durabile? Fatetele foarte subtiri pot fi direct lipite pe dinti si astfel rezolva tratamentul estetic. Citeste mai mult despre fatelele fara preparatie in sectiunea articole.