Adriana Silaghi

ASISTENTĂ MEDICALĂ

CONTACT

+40 744 504 182
atelieruldezambete.ro

DESPRE

Adișor, cum o alintăm noi, este “mămica noastră” și un om care-și pune sufletul pe tavă în ceea ce privește disponibilitatea față de noi, dorința de a ajuta, uitând des de sine. O s-o găsiți deci la Atelierul de Zâmbete Colordent după-amiaza, chiar dacă tura i s-a terminat de dimineață, ceea ce înseamnă că cineva a vrut dinți frumoși și curați. Ea îi ajută pe pacienții noștri să întrețină zâmbetele frumoase și sănătoase făurite de Atelierul de Zâmbete Colordent pentru că de multă vreme ea se ocupă de prevenția și educația pentru sănătatea dinților, la noi acasă.
Ajutorul ei poate fi îndreptat și spre cei mai puțin curajoși dintre pacienți, care vor fi alinați de blândețea Adrianei, de calmul ei ardelenesc și uite așa ea reușește să-și apropie pacienții de toate vârstele.
Om de nădejde al Atelierului de Zâmbete Colordent a pus piatra de temelie la construirea cabinetului, părăsind Maramureșul ei iubit pentru asta. Ca urmare este printre veteranii noștri și este simbolul ordinei și curățeniei.