MIHAELA GARABAGIU

MEDIC STOMATOLOG
SPECIALIST IMPLANTOLOGIE

CONTACT

+40 213 242 121
+40 744 504 182
atelieruldezambete.ro

PREȘEDINTE & VOLUNTAR

PROGRAM DE STOMATOLOGIE SOCIALĂ W.I.S.E. ROMANIAN SOCIAL HUB

DESPRE

Medic stomatolog specialist implantologie / protetică dentară, cu o experiență de peste 4000 pacienți fericiți care se reîntorc cu drag și încredere în clinică.
Specializată în susținerea pacienților cu teamă de tratamente stomatologice și în tratamentele persoanelor cu dizabilități.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

MEDIC STOMATOLOG IMPLANTOLOGIE / PROTETICĂ
CLINICA GERMANA | IUN 1999 – MAI 2007
COLORDENT | MAI 2007 – PREZENT
– Implantologie
– Estetică dentară și facială
– Protetics

VISEPREȘEDINTE ȘI MEDIC STOMATOLOG VOLUNTAR
W.I.S.E. ROMANIAN SOCIAL HUB | APR 2016 – PREZENT
– Coordonator program de Stomatologie Socială
– Psihoterapeut
– Voluntar
– CEO atelieruldezambete.ro

EDUCAȚIE

FACULTATEA DE STOMATOLOGIE
CAROL DAVILA – BUCUREȘTI | 1993 – 1999
G.P.A. 10

CINE ESTE

Mihaela, zisă și „workoholica”, este „izvorul de întelepciune” al clinicii, sursa de inspirație a colegilor şi a celor care o cunosc pentru bucuria cu care își trăiește viaţa. Iubește oamenii și este născută să fie în mijlocul lor și pentru că de mică s-a visat doctoriță, se bucură în fiecare zi pentru că-și trăiește visul. Îi place să-și ajute colegii, să le ghideze paşii atât în dezvoltarea lor ca profesionişti ai zâmbetelor cât şi ca oameni. E foarte mândră de colegul ei, Florin, pe care l-a îndrumat la început de drum și care mai are puţin să-și depășească mentorul.

Pofta ei de a se bucura şi de a trăi efervescent se vede şi în faptul că majoritatea pacienţilor ei sunt copii, „copii ai Atelierului de Zâmbete„ cum îi place ei să le spună. Și-a propus să-i crească zâmbind frumos şi sănătos, fără temeri dentistice, să treacă împreună peste orice, asemeni unui fulg în aer.

Delicateţea ei nu trebuie confundată cu slăbiciunea, ci cu o forţă vitală care dăruieşte, acţionează şi mișcă întreaga existenţă a cabinetului – familie. Mihaela trăieşte viaţa în culori şi în ritmul muzicii, deci n-o să vă surprindă că adoră tangoul argentinian şi călătoriile.