Fatetele dentare ceramice (Porcelain Veeners)

Ce sunt fatetele dentare, din ce materiale se fac şi ce se obţine cu ele?

Faţetele  dentare ceramice sunt restaurările cele mai fizionomice, dar şi cele mai delicate.
Prepararea dinţilor, amprentarea, realizarea lor în laborator prin tehnici de stratificare complexă, cu variate artificii de culoare şi de transparenţă, cimentarea faţetelor, sunt, de asemenea, proceduri extrem de sofisticate, care necesită personal medical răbdător, dedicat şi, înainte de toate, foarte calificat în domeniul esteticii dentare.
Datorită perfectării materialului din care se realizează EMAX, s-a ajuns la o grosime extrem de mică a lor, fără a afecta rezistenţa acestora, lucru care permite o şlefuire minimalistă a dinţilor tăi (0,6 mm), fără durere, fără stres.
Conservă vitalitatea dintelui şi nu necesită protezarea provizorie a acestuia, deoarece tratamentul este bazat pe o terapie minim invazivă.

DIAGNOSTIC PRET
Fatete dentare din ceramica E-MAX – doua 2100 lei
Fatete dentare din ceramica E-MAX – patru 4100 lei
Fatete dentare din ceramica E-MAX – sase 6000 lei
Dosar foto 70 lei
Consultatie primara Gratuit
Vezi lista completa de pret

Rezultatul obţinut este spectaculos!

Sunt foarte fizionomice având textura şi transluciditatea similare dintelui natural. Sunt foarte biologice, nederanjând ţesuturile moi sau dintele, datorită biocompatibilităţii materialului. Respectă gingia atât în momentul şlefuirii pentru faţetare, cât şi la amprentare, respectiv cimentare. Fatetele dentare ceramice sunt o variantă de cosmetizare a dinţilor şi de transformare a zambetului si surasului care modifică nu doar culoarea dintilor, ci şi forma, orientarea şi lungimea dinţilor.

despartitor-dinte-cu-linii

Fatetele dentare ceramice permit atingerea excelenţei în materie de estetică dentară în cazul:

  • spaţiilor interdentare inestetice;
  • „înghesuirilor”dentare minore şi moderate;
  • coloraţiilor intrinseci reduse şi medii (tetraciclina şi fluoroza) care nu reacţionează bine la tratamentele de albire;
  • formelor şi dimensiunilor inestetice ale anumitor dinţi;
  • traumatismelor dentare sau leziunilor carioase însoţite de pierderi moderate de substanţă dentară;
  • dinţilor cu textură şi suprafaţă neomogenă şi neplăcută;

Programeaza-te la un consult stomatologic gratuit pentru a sti daca fatele dentare sunt tratamentul potrivit pentru tine.