Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o componentă structurală naturală a pielii, care este prezentă in țesutul conectiv din întreg corpul uman.

Efectul cel mai notabil al acidului hialuronic constă în abilitatea acestuia de a reține umezeala. Un gram de acid hialuronic poate să rețină până la 6 litrii de apă! Acest aspect este important deoarece una dintre caracteristicile unei pieli tinere este nivelul ridicat de hidratare. Odata cu procesul de îmbătrânire pielea noastră devine din ce în ce mai puțin hidratată, rezultând într-o pierdere a fermității și a flexibilității.

 

TRATAMENT CANTITATE APROXIMATIVA
Tratament de reconturare buze 1 ml
Tratament de marire volum buze 2 ml
Tratament de umplere riduri fine 1 ml
Tratament de umplere riduri nazogeniene 1 ml
Tratament umplere riduri profunde 2 ml
Tratament de umplere a pometilor, obrajilor, contur 2-4 ml
Tratament pentru cearcane 2 ml
Nota: cantitatile de acid hialuronic exprimate in tabelul de mai sus sunt aproximative, necesarul exact fiind stabilit in momentul consultatiei. Daca in urma consultatiei decideti continuarea tratamentului, aceata este gratuita.

Acidul hialuronic mărește nivelul de hidratare al pielii și, în acelși timp, fortifică stratul ei exterior, bariera naturală de protecție a corpului, însănătoșind-o. O piele sănătoasă arată și se simte mai netedă și mai catifelată – mărci ale unei pieli tinere. În plus, acidul hialuronic asigură o apărare anti-oxidantă eficientă împotriva deteriorării provocate de radicalii liberi, și reduce inflamațiile. 

Se cunoaște faptul că bariera naturală de protecție a pielii este agresată de mulți factori ce o pot deteriora, precum expunerea la soare, acneea, condiția de piele sensibilă, rozaceea și multe altele. Astfel că repararea acesteia cu un ingredient identic cu cel din conținutul pielii este o metodă deosebit de eficientă, dacă nu în rezolvarea definitivă a problemelor, cel puțin în diminuarea considerabilă a acestora. Structura specială a acidului hialuronic îl recomandă pentru orice tip de ten, de la cel uleios până la cel sensibil. De asemenea, se poate folosi în siguranță în perioade de sarcină sau alăptare.