Inhalosedarea și Analgosedarea

CE PRESUPUNE Inhalosedarea sau sedarea cu funny-gas?

Tratamentul cu inhalosedare este destinat copiilor cu vârstă minimă de 3 ani, care nu cooperează cu medicul stomatolog pediatru pentru tratamentul clasic. Noi recomandăm minim două încercări de tratament, după care urmează inhalosedarea. Această metodă de tratament se folosește și la tratamentul de reducere a fracturilor, în mica chirurgie la copii și chiar în sala de naștere unde grăbește travaliul și relaxează femeia gravidă.

Cum funcționează?

Pe fața copilului se aplică o mască prin care acesta respiră, la început, numai oxigen, apoi un amestec de oxigen și protoxid de azot, în concentrații care variază. La sfârșit, pacientul respiră din nou oxigen.
Pacientul este conștient pe tot timpul tratamentului. Acesta se află într-o stare de calm și relaxare indusă de amestecul de gaze.

SERVICII


INHALOSEDARE – FUNNY GAS (PROTOXID DE AZOT)

45 min

Scapă de frica de durere!

Inhalosedarea reprezintă cel mai sigur sedativ folosit în stomatologie și este recomandată atât copiilor, cât și adulților, datorită efectelor sale rapide și total netoxice. Efectele inhalosedării dispar complet la câteva minute de la încetarea administrării iar pacienții sunt conștienți pe întreaga durată a tratamentului stomatologic.