Sigilare dentară

CE PRESUPUNE prevenția prin sigilare dentară?

Tratamentul de sigilare dentară este unul din cele mai moderne metode de prevenție a cariei dentare, acesta putând fi realizat atât pe dinții de lapte cât și pe dinții definitivi, imediat după eruperea acestora.
Sigilarea dentară este un tratament de profilaxie a cariei dentare, un tratament extrem de simplu și ușor de acceptat de copii. Acolo unde sigilarea dentară este aplicată, reduce rata de dezvoltare a cariei dentare cu până la 90%.

Cât durează?

Sigilarea dentară este o metodă profilactică neinvazivă care durează maximum 15 minute. Ea se poate face și la tineri și adolescenți, cu condiția ca dintele ales pentru operațiune să fie perfect sănătos, neafectat de carie. Pentru a stabili gradul de sănătate al dintelui se va efectua o radiografie dentară, cu o cantitate de radiație infimă, neperceptibilă pentru corpul unui copil sau adolescent.

SERVICII

SIGILARE / DINTE

SIGILARE EXTINSĂ / OBTURAȚIE PREVENTIVĂ

Despre sigilarea dentară

Sigilarea este un procedeu neinvaziv care asigură o sănătate dentară pentru mult timp. Un procent de 90% din dinții sigilați sunt feriți de apariția cariei dentare.
Nu ezita să sigilezi dinții copilului tău! Este important să știi că o sănătate bună a dinților temporari asigură o sănătate bună a dinților permanenți și că prevenția în stomatologie este cel mai ieftin tratament.