STAREA DE BINE ÎNCEPE CU UN ZÂMBET

Pacienții noștri sunt prietenii noștri

1
2
3
4_tstm
5_tstm
previous arrow
next arrow
1
2
3
4_tstm
5
previous arrow
next arrow

TESTIMONIALE

Ce spun pacienții

Corneliu Ulici

Raluca Clej

Nickelby Procopiu

REZULTATELE VORBESC DE LA SINE

Fiecare pacient beneficiază de întreaga noastră atenție și pricepere pentru tratamente de cea mai înaltă calitate. Oferim produse și servicii inovatoare care să îmbunătățească confortul și starea de sănătate a acestuia.

Protetică dentară – Călin Maria

Protetică dentară cu șase coroane de zirconiu

Pacientei i-au fost înlocuite 6 coroane metalo-acrilice vechi, i s-au refăcut tratamentele de canal și i s-a aplicat o operație de gingivectomie. Tratamentul s-a desfasurat în 3 ședințe. În prima ședință s-au înlăturat coroanele vechi, s-au refăcut tratamentele de canal, s-au șlefuit bonturile protetice, s-a realizat operația de gingivectomie și s-au amprentat noile coroane de zirconiu. Pacienta a plecat din cabinet cu coroane provizorii, iar după o saptamană au fost montate coronaele definitive.

PROTETICă DENTARă – IORDACHE MIHAELA

Protetică dentară cu șase coroane de zirconiu

Când a venit la cabinet, pacienta era extrem de nemulțumită cu aspectul zâmbentului și surâsului ei, și dorea inlocuirea celor șase coroane vechi. Nemulțumirea principală era legată de faptul că lucrările pe care le avea la momentul respectiv arătau ca din plastic, fără transparență și translucență, precum și faptul că în momentul în care zâmbea avea „gummy-smile”.