Tratament stomatologic cu plata in rate;

Din dorința de a va ajuta cât mai mult medicii noștri  au gândit pentru dumneavoastra un sistem flexibil de tratamente stomatologice cu plata in rate lunare cu dobanda zero, contractate direct in cabinet.
Planul nostru este sa facilitam accesul a cat mai multe persoane la tratamente de reabilitare orala de ultima generatie, cu cea mai inalta tehnologie. Astfel Clinica Stomatologica Atelierul de Zambete  vine in intampinarea pacienților cu următoarele tipuri de tratamente cu posibilitatea contractării acestora in rate:

  • Tratamente de implanturi dentare;
  • Tratamente de regenerare osoasa – aditii de os;
  • Tratamente parodontale cu sau fără regenerare osoasa;
  • Tratamente Protetice: Proteze scheletate/ Supraprotezari pe implanturi/  Coroane de zirconiu/ Fațete de zirconiu;
  • Tratamente ortodontice – aparat dentar ceramic sau safir;
  • Reabilitare orală complexa cu sedare profunda;
  • Albirea dentară externa, Zoom;

Ce presupune achizitionarea unui tratament stomatologic cu plata in rate?

Sistemul nostrum de rate presupune achitarea pana la finalul tratamentului a sumei de 40% din valoarea acestuia urmand ca diferenta sa fie achitata intr-o perioada de 6 luni in rate lunare egale de 10%.
Pentru contractarea unui tratament stomatologic in rate nu se percep comisioane sau dobanzi. La finalul contractului suma totala achitata va reprezenta in intregime contravaloarea tratamentului.
Pentru a beneficia de tratament stomatologic in rate completeaza formularul de aplicare, vei primi un email cu modelul de contrat pentru achizitionarea unui tratament stomatologic in rate. Daca termenii si conditiile din contract iti par avantajoase, asteptam sa ne contactezi pentru a obtine o programare in vederea evaluarii sanatatii orale, intocmirea unui plan de tratament si a unui deviz.
Pachetele stomatologice aflate in oferta speciala a clinicii nu se supun achizitionarii in rate. Pentru achizitionarea unui tratament stomatologic in rate poti consulta lista de preturi din sectiunea ONORARII.