VOLUNTARIAT

voluntar alături de COLORDENT

Ești medic stomatolog, asistent, student în cadrul Facultății de Stomatologie, sau pur și simplu crezi că poți face lumea mai bună? Hai alături de noi! Noi încă mai credem că prin voluntariat vom putea schimba lumea! Te așteptăm ca voluntar în programele stomatologice WISE Romanian Social Hub pentru a promova igiena orală sau pentru a participa la campanii de screening al sănătății orale.
Arată că îți pasă! Apropie-te și întinde o mână celor care au atâta nevoie de tine.

despre programul de voluntariat COLORDENT

Colordent este programul de profilaxie, educație pentru igiena orală și screening stomatologic pentru copii preșcolari. Echipa nostră participă în programe de voluntariat în grădinițe, unde copiii sunt învățați tehnicile corecte de periaj prin metode interactive, ascultă povești educaționale cu privire la sănătatea orală, beneficiază de screening a sănătății orale și primesc cadori din partea noastră. Metodele educative utilizate sunt jocul si poveștile. Programul are ca obiectiv promovarea sănătății orale în rândul copiilor și împrietenirea acestora cu medicii stomatologi astfel încât prichindeii să scape de frica de dentist.

În cazul în care grădinița dumneavoastră este interesată de o colaborare în vederea înscrierii în programul Colordent, ne puteți transmite cererea dumneavoastră la adresa de e-mail: colordent@atelieruldezambete.ro