Cum te vom convinge ca Zana Maseluta exista!

Zana Maseluta are grija de dintisorii de lapte care cad copilului, insa cel mic nu a vazut-o niciodata la fata, ceea ce il face sa suspecteze ca nu exista. Desi are o idee despre cum arata Mos Craciun sau Mos Nicolae, Zana Maseluta este un mister total pentru el. Inainte sa inceapa sa aiba dubii cu privire la existenta Zanei, noi te vom ajuta sa-l convingeti.

Cand sa invoci Zana Maseluta:

Copilului tau tocmai i se misca un dintisor de lapte si nu vrea nici in ruptul se se desparta de de el. Este momentul sa o invoci pe Zana Maseluta, ocrotitoarea tuturor dintisorilor de lapte, care ofera cadouri micutilor in schimbul dintisorilor cazuti. Chiar daca ii explici copilului ca Zana isi face aparitia in momente surprinzatoare si noi nu o vedem, sau in timp ce doarme, micutul tau va dori sa vada o fotografie a ei, adica sa aiba o dovada ca aceasta exista. In acel moment, poti apela la noi ca sa ii aducem cateva dovezi concludente.

Cadou de la Zana Maseluta

 

Zana Maseluta chiar exista!

Ce dovada mai buna ca Zana Maseluta exista decat o fotografie. Ea va aparea in apropierea scaunului stomatologic in timp ce copilul este tratat.
In timpul tratamentului micutului tau i se va face o fotografie. In urma procesarii, Zana Maseluta va asista la tratamentul stomatologic.
Dupa terminarea tratamentului colegul nostru care a facut poza va intra foarte mirat in cabinet. Acesta va prezenta medicului stomatolog minunea intamplata.
In tot acest timp copilul tau va face parte din scenariu si in final i se va inmana poza cu el si Zana Maseluta.

In cazul in care micutul inca mai are dubii ca Zana exista vom mari amalgamul de dovezi. Va primi la receptie o scrisoare de la Zana insotita de un mic cadou.

Cum ti se pare? Crezi ca Zana Maseluta chiar exista si ne va aduce dinti frumosi si sanatosi!