Zâna măseluță

te vom convinge că Zâna Măseluță există!

Zâna Măseluță are grija de dințișorii de lapte care cad copilului, însă cel mic nu a văzut-o niciodată la față, ceea ce îl face să suspecteze că nu există. Deși are o idee despre cum arată Moș Crăciun sau Moș Nicolae, Zâna Măseluță este un mister total pentru cel mic. Înainte să înceapă să aibă dubii cu privire la existența Zânei, noi vă vom ajuta să-l convingeți că există!

Când să invoci Zâna Măseluță:

Copilului tău tocmai i se mișcă un dințișor de lapte și nu vrea nici în ruptul să se despartă de el. Este momentul să o invoci pe Zâna Măseluță, ocrotitoarea tuturor dințișorilor de lapte, care oferă cadouri micuților în schimbul dințișorilor căzuți.

Chiar dacă îi explici copilului că Zâna își face apariția în momente surprinzătoare și noi nu o vedem, sau în timp ce doarme, micuțul tău va dori să vadă o fotografie a ei, adică să aibă o dovadă că aceasta există. In acel moment, poți apela la noi ca să îi aducem câteva dovezi concludente.

Zâna Maseluță chiar există!

Ce dovadă mai bună ca Zâna Măseluță există decât o fotografie? Ea va apărea în apropierea scaunului stomatologic în timp ce copilul este tratat. În timpul tratamentului micuțului tău i se va face o fotografie. În urma procesării, Zâna Măseluță va asista la tratamentul stomatologic.
După terminarea tratamentului, colegul nostru care a făcut poza va intra foarte mirat în cabinet. Acesta va prezenta medicului stomatolog minunea întâmplată.

În tot acest timp copilul tău va face parte din scenariu și în final i se va înmâna poza cu el și Zâna Măseluță.