Plata în rate

Tratament stomatologic cu plata în rate

Din dorința de a vă ajuta cât mai mult, medicii noștri au gândit pentru dumneavoastră un sistem flexibil de tratamente stomatologice cu plata în rate lunare cu dobandă zero, contractate direct în cabinet.
Planul nostru este să facilităm accesul a cât mai multe persoane la tratamente de reabilitare orală de ultimă generație, cu cea mai înaltă tehnologie. Astfel Clinica Stomatologica Atelierul de Zâmbete vine în întâmpinarea pacienților cu următoarele tipuri de tratamente cu posibilitatea contractării acestora în rate:

– Tratamente de implanturi dentare
– Tratamente de regenerare osoasă – adiții de os
– Tratamente parodontale cu sau fără regenerare osoasă
– Tratamente Protetice: Proteze scheletate/ Supraprotezări pe implanturi/  Coroane de zirconiu/ Fațete de zirconiu
– Tratamente ortodontice – aparat dentar ceramic sau safir
– Reabilitare orală complexă cu sedare profundă
– Albirea dentară externă, Zoom

Ce presupune achiziționarea unui tratament stomatologic cu plata în rate?

Sistemul nostru de rate presupune achitarea până la finalul tratamentului a sumei de 40% din valoarea acestuia, urmând ca diferența să fie achitată într-o perioadă de 6 luni în rate lunare egale de 10%.
Pentru contractarea unui tratament stomatologic în rate nu se percep comisioane sau dobânzi. La finalul contractului, suma totală achitată va reprezenta în întregime contravaloarea tratamentului.
Pentru a beneficia de tratament stomatologic în rate completează formularul de aplicare, vei primi un email cu modelul de contract pentru achiziționarea unui tratament stomatologic în rate. Dacă termenii și condițiile din contract îți par avantajoase, așteptăm să ne contactezi pentru a obține o programare în vederea evaluării sănătății orale, întocmirea unui plan de tratament și a unui deviz.
Pachetele stomatologice aflate în oferta specială a clinicii nu se supun achiziționării în rate. Pentru achiziționarea unui tratament stomatologic în rate poți consulta lista de prețuri.